jueves, marzo 02, 2006

I Torneig Fajmacor

El passat diumenge 26 de febrer vam celebrar el I Torneig FAJMACOR a l'escola Joan XXIII del barri de Bonavista a Tarragona.

La pluja semblava que anava a cancel·lar un torneig que portàvem temps preparant. La gent de Tarragona va reaccionar ràpidament improvisant dos minicamps de futbol amb porteries que eren tanques d'obstacles. Els equips serien de 4 jugadors i partits de 14 minuts (que després van quedar en 12 minuts en dues parts.

Van participar 7 equips: 2 de Bonavista, 1 de Sants-Les Corts, 1 de Badalona i 3 d'Immaculada. Es feien 2 partits simultàniament i un després de l'altre. Tots es van jugar abans de dinar i va haver un gran ambient. Fins i tot els d'Immaculada vam portar tres supporters (Aida, Lore i Kris!!!!). El guanyador va ser The Pollos (format per Pau, Carles, Uri, Reno i Noe). Curiosament aquest equip va acabar amb dos esguinços (Reno i Noe) però van comptar amb l'ajuda de'n Marc i en Galli.

El toc curiós el vam posar els d'Immaculada que vam participar amb samarretes serigrafiades (Mikinho, Marcelinho, Treszy, Champi, Openheart, Reno, Kenobi, Fétido, Palomino, Galli, Míriam, Peke, Kitus, Cura'm i Mr Capple).

Després dels partits alguns ens vam dutxar (fins i tot amb aigua freda!!!!) i vam compartir un dinar on al final la sorpresa va ser pel David amb un pastís per a celebrar el seu 24è aniversari.

Per acabar la jornada vam cantar tots plegats algunes cançons i vam valorar molt positivament la presència de tots els equips i de la jornada futbolera. L'any vinent se celebrarà el II Torneig Fajmacor a la Immaculada!!!

Petons i abraçades

Raül

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Magnífica la idea de "le Toni" de fer-nos les samarretes. La meva estarà penjada a l'habitació i només sortirà per ser suada en nous events futbolístico-patxanguers.

Per un món més freak,

Fétido

Anónimo dijo...

Ei Raül!! Com que no tink son em dedico (avui que puc) a passejar-me pels blogs que fa temps ke no visito... :P

Tret dels de Tarraco que ho tenien allà mateix...ningú més va portar "chirliders" eh!! jijiji

Realment va estar wai, tot i les baixes de l'Albert i la Noe...La idea va ser bona, a vere si l'any ke ve s'apunta més gent!!!

Ale wapíssim, ja t'he deixat la meva huellita :P Un petonàs moooolt gran!!! MUAKS