miércoles, noviembre 23, 2005

Valencia

Sr Clos,

Un cop ha sembrat la ciutat de colors de pagament, ha perseguit l'incivisme cobrant impostos a la gent que no pot pagar-se ni un pis, ha permès que Barcelona sigui una ciutat a l'alçada d'Europa (almenys en preus) i ha col·laborat amb les indústries papereres i de tinta (amb tantes multes com posen els esquadrons de guàrdies urbans) l'animo a canviar de ciutat.

Vagi a València, allà hi ha molta feina a fer. Primer de tot guanyar les eleccions perquè l'ajuntament és del PP. Però potser amb una mica de transfuguisme i entrant sense eleccions (com va fer a Barcelona) aconseguirà ser l'alcalde d'allà. Ben mirat té moltes coses semblants: projecte d'AVE, ciutat moderna, la platja ben a prop, el Fòrum (allà li diuen Ciutat de les Ciències), rondes...

Li comento la feina a fer:

1. Aconseguir subdimensionar les rondes ja existents per a què hi hagi col·lapses de bon matí
2. La ressolució del punt 1 portarà a un col·lapse al centre de la ciutat (que ara no existeix)
3. Omplir la ciutat de zona verda, taronja i gris (per exemple)
4. Posar més zona blava.
5. A la zona blava existent pujar el preu (allà paguen només 1€ per hora)
6. Contractar centenars de guàrdies per a què pululin per la ciutat i posin multes a discreció. No en vaig veure més que 5 ó 6 tot i estar-hi voltant 3 dies. A València tenen un costum ben curiós. Posen els cotxes en doble filera sense cap problema. Per a evitar esperes, clàxons i demés deixen el cotxe amb el fre de mà tret, així tu mateix el pots moure. Contraindicacions? Doncs que el cotxe se'l poden endur fins a Cuenca i facilitat la feina a lladres i grues (apunti Sr Clos, no en vaig veure ni una!)
7. La seva imaginació no té límits així que pot construir coses i després inventar-se impostos per a pagar-les.
8. ...

En fi, Sr Clos un canvi d'aires li aniria bé... i a nosaltres? Mai se sap, ja diuen allò de "más vale lo malo conocido que lo bueno por conocer" i de ben segur que trobaríem en falta les seves iniciatives, la seva dialèctica tan treballada i la transmissió tan clara d'idees.

Salutacions

Raül

2 comentarios:

Jordi dijo...

Clos, dimissio!!!!! Trias alcalde!!!

Anónimo dijo...

Ayer quedé con unos colegas. Dos vinieron en coche porque pensaban que el sábado no se paga zona azul-verde. Pero resulta que sí. Como se negaron a pagar 2,5 euros por hora (¡¡¡!!!) estuvimos dando vueltas casi una hora. Uno de ellos estuvo a punto de irse a casa.

A mí me gustaría que Barcelona volviera a ser mi ciudad y la de todos. No sólo la de gente a la que dos euros y pico le parece una miseria.

Clos dimisión
Javi