martes, octubre 02, 2007

València

-- You could be mine (Guns 'n Roses & OST Terminator 2) --

Abans d'anar a dormir no puc menys que escriure des de València sobre la meva experiència d'aquesta nit i, per què no, demanar consell.

Avui jugava el Barça (0-2 amb gols de Puyol i Messi) contra l'Stuttgart a la primera fase de la Champions League. El donaven en obert a A3TV i 2 companys i jo volíem anar-lo a veure a qualsevol dels milers de bars que ens oferissin unes senzilles tapes i una televisió.

La recerca comença a les 20h (45 minuts abans d'arrencar el partit). Si no hem visitat 15 bars no n'hem visitat cap. Les excuses i els quilòmetres recorreguts (su!) anaven augmentant. On no hi havia tele donaven sopar, on hi havia suaven de posar el futbol (si jugués el Madrid què farien?), on posaven el partit no tenien ni una trista tapa i en el pitjor dels casos rien de rien.

Quan ja ens resignàvem a veure el partit en una habitació de l'hotel (completament vestits, res de riure!) mentre menjàvem una pizza o demanàvem alguna cosa al servei d'habitacions (cosa que només he vist a les pel·lícules) hem pogut trobar un últim bar on ens han servit tot de tapes (braves, calamars en salsa, olivetes, callos, montaditos...) i hem pogut veure el partit.

No enteníem el per què d'aquest tracte tan amable i diferencial en aquest local. Després de parlar amb la mestressa del local descobrim que portaven només 15 dies oberts i encara no s'havien contagiat de la rancietat de la zona (on destaca la quantitat de restaurants xinesos). A més la perla de la nit ha estat que la dona ha dit que no hi havia cap lloc a la zona on sopar de forma decent... declaració d'intencions i enemistat eterna amb els locals del voltant, és clar.

Encara no hem trobat cap restaurant on emplatar-te, pagar un preu just i menjar bé en tota la ciutat de València (en 4 zones diferents de la ciutat). Algú coneix alguna cosa?

Gràcies... petons i abraçades!

Raül

1 comentario:

Anónimo dijo...

Tiburón Puyooooooooooooooooool! Gran partido y gran paseada! Somos grandes!!!
He podido leer tu crónica del partido de la Taronja Rocket! Me gusta!! Estamos en la buena línea amol!!!
Un abrasitol glande guapotel!
Le Brut!