jueves, octubre 11, 2007

De PP, PSOE i joventuts vàries

-- Me siento bien (Hombres G) --

El que ens queda fins arribar al març... mare meva! Penseu que qualsevol acció que es realitzi no és pel bé del ciutadà sinó per millorar la imatge del partit que sigui. Analitzeu detingudament cadascun dels comportaments dels diferents partits que apareixen habitualment a l'escena política.

Primer tenim la lluita de les joventuts del PSOE i el PP. Els primers treuen un vídeo absurd d'un Pasapalabra entre un megaguai i compromés socialista jove contra un pijo idiota del PP. Què han fet les joventuts del PP? Doncs treure un vídeo d'una megaguai PPriana contra un rastafari amb la samarreta del Ché que es furga l'orella mentre contesta. Això és política? Què m'esteu aportant qualsevol de les dues opcions? Res de res, ni enganxeu el jovent ni feu gràcia ni feu cap bé al país.

PSOE: http://www.youtube.com/watch?v=1bfwAutwdDA
PP: http://www.youtube.com/watch?v=RV3XalZg7jc

Avui ha sortit el Rajoy en plan president del govern envoltat de fotos amb el rei i demés fent un missatge "institucional" a favor de la unitat de la pàtria i l'amor a la bandera. Què pretén amb això? Doncs radicalitzar més el seu discurs i basar-lo simplement en l'amor a un país i les seves arrels i sentiments buits de contingut.

Seguidament tenim el govern fent que arribi l'AVE a Barcelona com sigui amb una munió de Lemmings treballant dia i nit. Calculen que deixi d'haver retards a RENFE tres mesos abans de les eleccions per a què la gent no els ho tingui en compte. Serà complicat amb el patetisme de Magdalena Álvarez que es queda tancada a un ascensor i s'ho pren amb bon humor i demana que tothom faci el mateix (li faria gràcia quedar-se cada dia 20 minuts tancada a un ascensor que ha d'agafar peti qui peti?).

També han tirat endavant la llei de la memòria històrica per a treure tots els pollastres, símbols i escultures del dictador arreu d'Espanya. Avui a RAC1 demanaven llocs on n'hi havia encara i la llista era increïblement llarga. I què faran amb el Valle de los Caídos? Bona pregunta. I què diu el PP al respecte? No gaire res perquè tant un discurs a favor com en contra els situaria en un punt que no els interessa. Com a molt sortirà l'Acebes a dir quatre bajanades en el seu rol de radical de dretes.

I a casa nostra? ERC es va desmarcant del tripartit per no perdre vots per influència conjunta, en Mudito se'n va a Madrid a veure la desfilada dels militars, CiU es queixa d'aquest viatge i IC segueix amb el seu patetisme habitual.

I demà dia de la hispanitat o del Pilar. Hi ha crides des de tots els sectors. Probablement es cremaran més fotos, hi haurà enfrontaments amb la policia en llocs on hi hagi exaltació de la bandera de la manera més ultradretana i tot d'independentistes aniran a increpar-los també... en fi que no anem bé i cada cop pitjor. Estem en mans d'una colla d'incompetents control·lats per les grans empreses i que no parlen del que realment ens interessa ni solucionen res del que ens afecta.

Petons i abraçades

Raül

No hay comentarios: