jueves, febrero 02, 2006

Escàndol!

Dades per a escalfar:

Barça 2 - Saragossa 1
Barça 11 faltes - Saragossa 31
Barça 1 vermella - Saragossa 0
Barça 18 oportunitats - Saragossa 7

En fi, a partir d'aquí parlem. Parlo des de l'impuls que em llença veure un robatori tan gran com el que ha viscut el Barça avui. No és un comentari sensible, ni somniador... es tracta del trogloditisme del futbol: 22 tios darrere d'una pilota i tal pasqual (21 durant gran part del partit) però ho necessito.

El Barça va perdre 4-2 la setmana passada i havia de guanyar per 2 gols de diferència. Comença el partit i el Saragossa ha fotut el bus sota la porteria, ni contraatacs ni res. Molt ben organitzats i el Barça que comença a trenar. Deco espectacular, Messi sublim, Iniesta genial. Primera falta de Milito criminal per darrere => no hi ha tarja. Els centrals del Saragossa segueixen fent faltes a mansalva i sense targes...

Pilota dividida al mig camp. El Ronaldinho ha rebut vàries faltes i deu anar calent. Va directament al xoc per tallar un possible contraatac de forma expeditiva. Falta i possible tarja groga, però no => vermella directa!!! No s'ho creu ningú. Pelé a la llotja deu pensar que ja pot marxar i que a Espanya no tenen ni idea de futbol. Ronaldinho es queda amb una cara d'impotència, Rijkaard l'intenta consolar...

Seguidament el Barça s'avança gràcies a un gol de Messi: 1-0 i al descans. Un gol més i les semifinals contra el Madrid són nostres. Possible penalty a Márquez per part de l'avui omniguarro Milito (però d'aquells que no es xiulen mai).

Comença la segona part. Hi ha un canvi: entra Sylvinho per Márquez. A la segona part Ponzio es posa la disfressa de destraler. Abans del minut 5 ja té tarja groga. Toledo fot patades sense càstig. Minut 9 i segona caçada de Ponzio, no hi ha vermella.

El Barça segueix pressionant pero Òscar fot un golarro d'aquells que es fiquen un entre 100 des de fora de l'àrea... gerro d'aigua freda. El Barça està fos. Deco segueix fent futbol de saló demostrant regats, passades espectaculars, lluita... però està al límit.

S'apropa el final i el Barça necessita dos gols. L'àrbitre afegeix 4 minuts i la gesta sembla impossible. Minut 46 i Larsson, que havia entrat per Giuly, avança el Barça. Encara queden dos minuts i el Barça pressiona. Minut 48:30 segons, el Barça llença un contraatac a la desesperada però l'àrbitre xiula el final... quan quedaven 30 segons mínim... indignat.

Afegiu faltes, targes no assenyalades, tones d'indignació al barcelonisme i un robatori que és flagrant. No em sentia així des de la final de la lliga Europea que el Barça va perdre per un tap il·legal de Vrankovic. Em quedo amb la sensació que si el Barça hagués ficat el 2-0 l'hagués anul·lat o hagués xiulat un penalty seguidament a favor del Saragossa o ... a saber.

Conseqüències:

- Ronaldinho ja no podia jugar contra l'Atleti de Madrid i si li mantenen la vermella no ho podrà fer contra el València
- Partidàs del Barça (molt cansament) que no té recompensa
- Molta ràbia. Penso que si Eto'o ha vist el partit ha hagut de rebentar l'habitació de l'hotel
- Tremola Chelsea perquè venim amb moltes ganes

Petons i abraçades

Raül

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Culés llorones!!!!
La expulsión de Ronalpinhos fué justa. Si le llega atocar la rodilla lo lesiona de por vida. Así que ya va siendo hora de que expulsen al sobrevalorado del gaúcho. Siempre juega sucio y salta con los codos.
Y la expulsión de Ponzio... lo siento coleguita, pero para mí tampoco es tarjeta. Deco estaba muy esquinado y tenía al lado a Milito, así que falta sin más. Lo que pasa es que no estáis acostumbrados a que os piten como se debe pitar, y cuando no os favorecen, os da rabia.
Y lo del final! Vamos hombre, ahora resulta que habéis perdido por los 30 segundos. Toda la segunda parte sin chutar a puerta y ahora perdéis por 30 segundos, no me hagáis reír.
Ahora, como siempre, a tirar de vuestro histórico victimismo, que es lo único que os consuela cuando perdéis. juo juo juo
Venga, lloroncicos, ánimo y a por los tres títulos. ups! no, que sólo podéis ir a por dos... hasta que venga el chelsea, claro. jajajajaja

Anónimo dijo...

Ara som "llorones"...abans ens beneficiàvem del "Villarato"...

Hi ha coses difícilment rebatibles al món sencer: una d'elles és que els còmics molen, una altra és que ahir el Barça no va guanyar per culpa d'una mala actuació arbitral.

No s'entén mai de la vida que treguin vermella directa Ronaldinho i que, en canvi, cap dels jugadors del Saragossa fós expulsat. Una cosa és parar el partit en faltes, una altra és entrar amb les dues cames cada cop que Iniesta, Deco o Messi s'et pixen.

I després venen les faltetes no pitades, les pèrdues de temps, tots els cops que allunyaven la pilota quan el joc estava parat... hi ha qui diu que això és professionalitat, picardia, esperit vencedor, el que sigui. No ho veig així. Però no sóc enrenador, sóc espectador.

I com a espectador, l'únic que puc dir és que ahir m'ho vaig passar bé. Vaig acabar cabrejat, però m'ho vaig passar bé. El cert és que pensava que guanyariem i ho vaig pensar fins que ens van pitar el final (una mica abans del que tocava, aquesta és una altra).

Però si per perdre una eliminatòria el Barça necessita que l'altre equip li coli 5 gols, jugar sense Xavi, Ronaldinho, Eto'o, Valdés, Márquez o Motta, 10 homes al camp, centrals contraris amb llicència per rencar genolls i l'àrbitre amb la vena als ulls, bona senyal: pocs equips aconseguiran el que ha fet el Saragossa.

Pau

Anónimo dijo...

Madrid 0- Barça 3

No, no. Madrid 0- Barça 3

Besos con sabor a merengue
Javi

Anónimo dijo...

Soy del Madrid, supongo que por tradición familiar y por querer llevar siempre la contraria des de pequeña. También me considero del Espanyol, porque merece apoyo, y porque en el club donde entrenaba a los niños estaban "agermanats" con el Espanyol y más de una vez habíamos ido a ver sus partidos y me aficioné.
Siendo de dos equipos totalmente distintos (por no decir contrarios) al Barça, admito que el árbitro se pasó. Ronaldinho se merecía falta, todo sea dicho, pero no la expulsión. Estaba viendo el partido con mis compañeros de piso, y me reí mucho con la reacción de cada uno; ¿cómo nos ponemos así por algo tan insignificante? El árbitro se pasó, joder, ya, pero considero que es la profesión más difícil que hay en éste mundo; la presión de miles y miles de espectadores que te pueden abuchear de un momento al otro; tener la obligación de tener todo y a todos controlados y no equivocarse; la opción de que llegue a casa (si llega) lleno de morados por culpa de alguna que otra paliza (por un simple partido que no ha sabido pitar a la perfección!! un simple y miserable partido!!)... Los hay que están comprados, por supuesto, porque lo que hoy en día gana, parece ser que es el dinero... pero no por ello se merecen palizas, o insultos durante tanto tiempo.
El partido pasó; él se equivocó. No una, ni dos, ni tres veces... quizá tenía un mal día; y es más, apuesto lo que sea a que pitó antes de la hora para irse de una vez a su casa y rezar para que no le lapidaran por el camino.
Es que ¡imaginad cómo se debe sentir...! Él o cualquier otro con la misma profesión!

En mi pueblo, una vez nos pitó una mujer; se equivocó y pitó un penalti en nuestra contra, y la mayoría de hombres que nos animaban (incluyendo nuestro delegado) se pasaron todo el partido gritando que se fuera pa su casa a fregar los platos, que ese era su lugar, o que si tenía la regla, o que si no había follado... en fin, mil barbaridades (qué vergüenza que pasé). Lo más curioso es que no se callaron ni uno de esos comentarios, a pesar de ser espectadores de un partido de dos equipos femeninos... qué contrariedades que tiene la vida.

Resumiendo... que ojalá el deporte se tratara de única y exclusivamente deportividad (eso sí, si el domingo se me escapa alguna patada, no me tiréis en cara lo de la deportividad... a todos se nos puede escapar alguna vez el pie...).

Un beso,
Maite

FELICITO A LOS QUE SE HAYAN LEÍDO EL COMENTARIO ENTERO...

Anónimo dijo...

Otra cosa... ¿Por qué cuando pitan una falta que no es, pensamos que es una barbaridad, pero pasamos? Por qué, cuando explusan a un jugador injustamente (a pesar de que se mereciera tarjeta), nos parece injusto, pero a los 15 minutos se nos pasa el calentón? Por qué, cuando explusan de esta forma a Ronaldinho, el calentón no nos pasa ni pa'trás? Aún hoy escuchaba a gente hablar de ello en el metro, en el periódico, en los niños y profesores, amigos... PESAdOooS todos!!

David dijo...

Lo siento pero claro, tengo que intervenir; Javi...¿por qué sacas a relucir el nombre del Madrid??.. vale que la gente que te precede hace comentarios con claro aire anti barcelonista, claro que la roja directa a Ronaldinho fué injusta,(aunque el 1r radikal que escribe diga lo contrario)pero como tantas otras miles que pasan cada semana y Maite tiene razón, no se les hace ni caso, ni más ni menos (si..me he leido todo el comentario!!)...claro que el futbol es injusto por naturaleza, pero ahí también reside un poco la gracia de ese deporte...sino entre las leyes protectoras para todos los grandes clubs desde estamentos federativos (hablo como merengue reconocido por todos), las diferencias abismales en presupuestos de equipos y jugadores y los mamoneos que existen a nivel interno no tendría ni pizca de gracia seguir una liga de futbol de ...¿¿16 equipos??...
Aprovecho para recordar algo que todos los que pasan y comparten en este blog ya sabemos...con las injustícias sociales que se viven en nuestro mundo y los sueldos y las cantidades desorbitadas que cobran esa gente por ...JUGAR AL FUTBOL!! creo que no se merecen tanta atención por parte de todos (medios, ciudadanos,..) coño que hasta el obispo ha entrao al tema!!
En fin un abrazo
Porti