miércoles, febrero 15, 2006

Dimarts i.... 3GSM!

Bones a tots! Primer de tot comentar-vos que ja ha passat el dimarts (fins i tot el dimecres) i rien de rien... no m'he carregat cap cotxe jejejeje.

Avui us parlaré del congrés 3GSM World (www.3gsmworldcongress.com). Què us puc explicar que no hagueu sentit ja? Doncs penso que algunes coses perquè em sento afortunat d'haver pogut entrar-hi els 3 últims dies (i demà al matí també hi seré).

Primer de tot està clar que per a la ciutat va molt bé un congrés tan important i que mou tants diners com aquest. La projecció internacional de Barcelona ha millorat encara més i els organitzadors i participants amb què he pogut parlar estan molt contents amb els serveis que els ofereix la ciutat (serveis de tot tipus, és clar). Els hotels estan col·lapsats i cal millorar els accessos a la ciutat però en general la valoració és positiva.

El registre va ser àgil i els preus abusius s'expliquen dient que es tracta d'una fira de caire professional on es van a fer negocis i uns preus baixos animaria tothom a poder accedir-hi, de forma que s'ompliria de gent.

A dins podeu trobar de tot: fabricants de mòbils (Motorola, NEC, Siemens, Nokia, Sagem, Sony-Ericsson), fabricants de productes M2M que són mòduls industrials per a comunicacions màquina-màquina (Wavecom, Siemens, Sagem, Sony-Ericsson, Telit, Multitech), fabricants de software, integradors... en fi tot allò relacionat encara que sigui de forma mínima amb la tecnologia mòbil.

A molts de vosaltres us semblarà una merda important però a mi em sembla molt interessant degut als meus interessos freak-tecnològics.

Però clar, tot és criticable i aquí llençaré les meves xarxes contra el màrketing o publicitat. Hi ha un munt de gent treballant a la fira i una part important són les hostesses. La majoria d'elles (les que publiciten alguna marca) porten vestits ajustats, o curts, o megacurts, o disfresses ridícules... en fi la figura de la dona objecte-tros de carn que és un anunci amb potes... també hi ha homes guapos als stands... però clar ni és el mateix que l'altre cas i a més van vestits completament.

Aquest és un tema a millorar, però va dintre de la nostra naturalesa nois... i si publiciten així és perquè saben que la gran majoria del públic objectiu són homes i ja se sap...

D'altra banda, escoltava a la ràdio que el Bagdad fa sessions dobles i que a més hi ha estrangers que venen amb la lliço apresa i saben on han d'anar... en fi el mite dels fliers de locals de vida alegre no l'he pogut comprovar degut a què sóc només als matins i no semblo un personatge clar per a assistir-hi (suposo que per edat i per la pinta pringat que foto) però al meu company ja li havien donat dos papers d'una festa Private.

En fi, la idea és que aquest congrés torni l'any vinent i en un futur es pugui establir a la ciutat. Penso que seria una gran noticia per a tots nosaltres (sobretots per aquells relacionats amb els hotels i la restauració).

Demà més...

- ¿Y por qué?
- Porque Zapatero lo consiente y Chaves lo apoya

Petons i abraçades

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Des de la societat d'oients d'anècdotes de la feina d'en Raül reclamem un apèndix amb anècdotes fatxendo-masclistes del teu company que lliga per internet.

Pau

Anónimo dijo...

Recolzo la proposta!!!!
Amb una crònica d'algun dels seus viatges erotico-festius a Saragossa o València!!! (erotico-festius del seu colega eh, el Raül no, que és monitorperlapauamicdelsdnens)
Jo estic pensant seriosament apuntar-me a algun d'aquestes webs amb perfil de tia només per coneixer aquest paio!!!

Per cert colega de feina del Raül, si estàs llegint això, lògicament ens referim al seu altre company de feina. A tu no.

Petons als canells
Javi

Unknown dijo...

Bones,

Ha estat bé el congres de 3GSM, jo també he tingut la "sort" de poder anar-hi el dimecres per la tarda. Pels que som friks d'aquest món mola...
A més a més he pillat un pollo de peluche, bolis, un cotxe antiestres i un mans lliures pel mòbil que fa sons de broma... (recordant els vells temps quan anava al Forum de telecos amb el col·legues a agafar els regalets que donaven les empreses..., quins records).
Ah, i puc confirmar el mite del fliers. Com que vaig anar per la tarda ho vaig poder veure a la sortida. A part de veure que a partir de les 6 aproximadament, el la "happy hour" de les cerveses. La gent als stands fotense la seva birra com un campions...

Apa, fins aviat!

Óscar