martes, septiembre 30, 2008

Bang! Jungle Speed i Bohnanza...

-- So Payaso (Extremoduro) --

El gran Pepe ens ha descobert últimament un parell de jocs de taula ben espectaculars i entretinguts. Tots dos són de cartes. A més, n'hem descobert un altre!

La curiositat és que el Bang! jo el tenia des de feia un parell d'anys després d'una recomanació de'n Josep Maria però no l'havíem obert. Va ser per l'aniversari de la Noe que vam començar a jugar i ja no vam poder parar! Mancato, Gatlink, Emporio.... 4 personatges i 4 objectius diferents. Només coneixes el Sheriff i tantes cartes com vides... de moment ha voltat bastant! Ruta Jove, Astúries, sortida de monis...

Després de la ruta i de l'empenta de la Glòria amb el joc vam adquirir el Jungle Speed! Reflexos, velocitat i atenció! Si no ho fas bé pots passar d'estar a punt de guanyar a endur-te una bona quantitat de cartes!

Finalment Bohnanza... o com plantar mongetes (chily, stinky, garden, wax o farolero, pistolero, caca...) pot donar pas a negociacions entre els jugadors fins a les 3 del matí!

Aquests s'afegeixen als jocs que ja teníem: Risk (Star Wars), Monopoly, escacs, Scattergories, Trivial, Uno...

I ara Pepe amenaça amb un de rol com el Munchkin! Quan hi juguem us direm què tal!!!

Petons i abraçades

Raül

3.1 km 14'49" :(

2 comentarios:

David dijo...

el Bonhanza no lo conocemos pero en tarraco el banhg y el jungle son clásicos divertidísimos...ya irás informando de las paranoias del Pepe...vete con cuidado con quien te juntas!! jejejeeje
Un abrazo
Porti

Reno dijo...

muchin tengi!!! mola mazo!!!
Desde rusia con amor