lunes, marzo 10, 2008

Aquí estem

-- Cuanta vida (Pastora) --

Sóc a Madrid. Abans de res destacar que l'AVE va molt bé. Si no hi ha problema adéu a l'avió per a venir a la capital. Comoditat, puntualitat, mobilitat... tot són avantatges.

Divendres passat ETA va irrompre a la campanya electoral amb un assassinat sense sentit (algun en té?). A sang freda, per l'esquena i davant la familia. El dubte és si un acte pot ser més execrable i fastigós. Quina era la raó de fons? Ningú n'ha parlat. La gent ha seguit endavant i ha ignorat l'acte a l'hora de votar. Òbviament tothom tenia present la familia de l'exregidor socialista però no ha tingut en compte la banda terrorista qui fa temps que ha perdut el nord. Potser pensen que així aconseguiran quelcom per la seva terra. Potser alguns encara pensen que això és el que persegueixen...

I ahir jornada electoral. Participació prou elevada (propera al 75%). Això és bo després de vorejar els 60% en les municipals i autonòmiques. Ha guanyat ZP però també el PP. Tots dos han pujat vots i escons. Exactament 5. Per tant, la diferència segueix sent de 16 escons. De la resta l'únic que puja és CiU. ERC pateix una davallada tan espectacular com merescuda. La gent ha perdut la confiança en Carod i els seus (jo entre ells). Han estat 4 anys plens d'oportunitats perdudes i camins equivocats.

Per tant, ara mateix el congrés és bàsicament vermell o blau. Per tant, es perd riquesa en el congrés si és que l'havia hagut alguna vegada. Ara mateix estem a l'expectativa. Quant a Catalunya, la gent ha preferit votar bàsicament PSC-PSOE o CiU per a contrarrestar els atacs del PP. És interessant llegir els anàlisi polítics que facin els experts.

PUM+J ha aconseguit 25000 vots a Espanya.

Petons i abraçades

Raül

1 comentario:

Raquel dijo...

Són molts 25.000 volts eh!

Felicitats per la part que et toca!

Petons,

Kel