lunes, abril 23, 2007

Dilluns 23 d'abril

-- Cap al Cel (Menaix a trua) --

Som dilluns de Sant Jordi, dia ben especial per a tothom: roses i llibres volen representar moltes coses des de les més directes fins les més amagades...

Cap de setmana espectacular a Cunit amb els joves. Deixaré que ells descriguin millor el que vam fer: moments personals, entrevistes, relaxació, joc de rol, música compartida, cops a la taula, menjar (molt!), cotxes, petons, abraçades i riure molt de riure... quin grup de Joves tu!

Trucada-ensurt dissabte a la nit. Tot bé però la vida és tan fràgil que et planteges coses: cuidar, estimar, no enfadar-te i gaudir dels petits detalls... sempre endavant i amb força! Diumenge algun plor i trucades de consol. Us estimo molt i m'alegro molt que estigueu bé!

Divendres un aniversari en familia després d'escollir mobles (ja gairebé està aquí!). Com sempre que ve mon germà ens intentem ajuntar (només la vaig cagar en un dels dos regals, tot i que l'altre no el vaig embolicar :$) i sopar plegats... és moment de no buscar-nos gaire les pessigolles i disfrutar sense nervis ni discusions (no sempre és possible, en part per culpa meva també, és clar).

Periòdicament recordo la gent que és fora (Pau, Miquel, Jordi, Mireia, Míriam...) però que gràcies als mails i el messenger puc saber d'ells.. tot i que el contacte físic fa molt i els trobo a faltar.

A saber per què però moltes converses m'han portat a recordar temps passats i m'han vingut ganes de parlar amb aquella gent que ja fa temps que no en sé res... primer tantejarem amb algun sms dient... ei! et trobo a faltar i vull saber de tu!

I aquest pont que ja ve cap a Roma! Poc temps però segur que serà genial! Intentaré fer fotos i penjar-les per a què veieu com fem el boig per allà!

Nois, regaleu roses signe d'amor i amistat que les noies es posaran contentes! Noies! No diré llibres però sí petons i abraçades que els nois es posaran contents... tenir un detall un cop a l'any no fa dany (mal ;))

Cuideu-vos i sigueu feliços

Raül

No hay comentarios: