lunes, julio 07, 2008

7.15 a.m.

-- Pájaros de barro (Manolo García) --


Hora de salida dirección al párking para llegar hasta el trabajo. Momento de la mañana con sueño y miles de cosas golpeando la cabeza. Mañana marchan UO y CO I, varias incertidumbres pero confiando en que l'Esperit bufi. És complicat comprometre's en els dies que avui corren: mil coses a fer i no totes assolibles. Al cotxe es barreja música amb notícies amb moments de buidor... 45 minuts per a mi

8 a.m. Clients, marrons o visites fora. El Juliol es fa dur i més si encara tens moltes coses a fer, no com en anys anteriors. He après a relaxar-me més, a no programar gaire endavant, a rebre el que vingui amb els braços oberts. La meva ment i el meu cos m'ho agraeixen.


9.30 a.m. Bocata i café social. Moment de compartir bocinets de vida amb els companys. Tots ells estan en diferents estats vitals. Espero passar per algun d'ells. El break és curt i sant tornem-hi. El Gmail notifier em manté en contacte amb l'altra realitat, a l'igual que el msn: seguiments, preguntes, propostes, respostes... vida virtual extensió de la real... intentar estar sempre online pel que pugui succeir.

1 p.m. Encara falten dues hores. Ara fem un volt cap a la màquina d'snacks o refrescs. No es moment de café sinó de refrescar-se per aguantar fins l'hora de dinar. Sprint final.

3 p.m. Hora de marxar cap a casa a fer un dinar senzill (amanida + carn, verdura + peix, amanida + ..., combinacions vàries)

4.30 p.m. Moment de revisar correu gmailero i fer les més diverses activitats: blog, cajón, kedades pendents durant tot l'any, platgeta (ese The Kage!), warhammers, reunions de veins, compres, bugada, tv, pelis, sèries, compres... és tenir la tarda per a mi intentant aprofitar-la (cosa que no sempre és fàcil).

8 p.m. Començar a preparar el sopar, o anar a còrrer o a sopar fora o al cine... a l'estiu les nits es fan més llargues tot i que el despertador sona mitja hora abans.

10.30 p.m. Moment sèries: Prison Break, Nip/Tuck, Mentes Criminales, Mujeres Desesperadas, Sobrenatural o BattleStar Galactica... segons hagi acabat l'últim capítol o disponibilitat emulera.

0.30 - 1.30 a.m. A dormir que demà serà un altre dia... diferent sens dubte!

Petons i abraçades

Raül

No hay comentarios: