viernes, junio 20, 2008

actualitzant!

-- Guajiro (Orishas) --

/** Pre: no estem preparats per a situacions límit. El primer que fem es treure la cara del pànic... quan apareguin les inevitables crisis energètiques, de petroli (que tornarà al 2011 diuen), de menjar... farem "acopio" de matèries primeres afavorint la pujada dels preus i l'enriquiment dels intermediaris... en fi, la naturalesa humana suposo */

Noto la pressió mediàtica d'actualitzar de tant en quant i aquí estic ;). Moltes coses. He tornat a ser a Madrid per a donar un curs i a la vegada havia d'estudiar que demà tinc dos exàmens de la UOC (a veure què tal van).

Primer de tot el futbol. Sempre es diu que hi ha seleccions que arriben lluny estiguin en l'estat que estiguin. El primer cas és el d'Alemanya. Es va carregar Portugal contra pronòstic per 3-2. El cas és que Deco ha fet els millors partits dels últims 2 anys en aquesta Eurocopa i per tant el camí de sortida del Barça està més clar que mai. Cristiano Ronaldo ha demostrat que no val ni molt menys els 90 mil·lions d'Euros (15000 mil de pessetes!!!! estamos locos o k... és lamentable el que es mou) que pagarà el Madrid en breu. Està lluny dels Zidane, Figo o Ronaldo que el Madrid va fitxar a cop de talonari, molt lluny (ho ha demostrat a l'Eurocopa i a la Champions).

L'altre clàssic que arriba lluny és Itàlia, rival d'Espanya a 4ts, eliminatòria maleïda. Com bé diu el Pau la distància entre els dos equips ara i al Mundial del 94 s'ha retallat molt. I més si tenim en compte que no hi serà Pirlo. El que em fa por és Luca Toni però l'equip titular d'Espanya és francament superior, després passarà el que passi (la defensa d'Ejpanya és bastant fluixeta i el mig del camp tovet... i de revulsius a la banqueta rien de rien). A semifinals espera pressumiblement Holanda (que s'enfronta a Rússia). La lògica parla d'una final Alemanya (que haurà de superar Croàcia o Turquia a semis) Holanda, rememorant la final del Mundial '74 que va guanyar Beckenbauer per sobre del mite Cruyff liderant la Taronja mecànica, que no rocket (no confonguem equips ;)).

Per la resta seguim apurant el tema de campaments. Són els meus últims com a gestor i realment em fa certa pena tancar aquesta època, encara queden 6 mesos i algunes trobades, però els campaments marquen una frontera ben clara. Faré balanç al gener que serà el moment perfecte per a veure què podem millorar en el futur, com a proposta, faltaria.

I el que hauria de ser un Juliol tranquil degut a la jornada intensiva serà una mica mogudet per instal·lacions conjuntes amb clients, això sí sense traje ni corbata que la calor ja apreta. I l'estiu? Doncs ja es veurà està tot molt en l'aire encara.

Ahir gran sopar compartit però amenitzat a última hora per un pressumpte humorista que feia comentaris ofensius, deia paraulotes i feia de "loca"... i alguns encara reien. A la que li contestaves es posava borde i et convidava a sortir de la zona. Estelar Vyns amb el seu comentari i ja sé on no ser-hi els dijous a la nit vora les 0h.

I recordar que Batoka'm participa al III concurs de percussió de Barcelona estrenant samarretes i tocant el Seriously Samba el 28 de juny a la tarda. Si no teniu res a fer veniu que serà molt xulo!

Petons i abraçades per tots

Raül

P.S.: temps més tranquils portaran més inspiració i aires nous al bloc... jo ho considero necessari... tot arribarà! Bloc 2.0 igual que Batoka'm 2.0? a saber

No hay comentarios: