martes, abril 15, 2008

301!

-- Estrelles en el mar (ft Manolo Molina i Juanjo Borredà) --

Perquè ja van 301 articles a la blogosfera en gairebé 3 anys de vida d'aquest espai. Sap greu no poder escriure més perquè mai m'havia trobat en la necessitat de deixar en esborrany fins a 4 articles. Signes dels temps que diu aquell.

En 5 hores em llevo per anar a Madrid a un acte de presentació de la feina. Dimecres i dijous cap a València! Això vol dir que podré agafar més sabons d'aquests d'hotel i sopar fora, que no està malament :D.

El nou govern està acabat de formar. Sorprenen moltes coses: els nous ministeris, les velles cares (sobretot Maleni i Moratinos!), el nou paper de la Chacón... Malauradament serà una bona legislatura per al Polònia... serà ben còmica. Molt de fum i poques solucions a la vista. Crisi d'habitatge, d'aigua (la guerra del s XXI!), econòmica... als catalans se'ns han tornat a riure a la cara, mantenen la ministra de Foment quan els 25 diputats aportats al govern per part del PSC estaven en contra... és Andalusia qui ha dirigit aquesta formació. I el ministeri de la Igualtat? Política d'esquerres o pura imatge? El temps ho dirà. Tenen 4 anys per a guanyar les properes eleccions... el més trist és que aquest és el seu objectiu, no pas millorar la situació del país.

I el Barça? Què pot motivar un home que guanya 8 mil·lions d'euros, ha aconseguit mundial, copa Amèrica, champions, lliga, Fifa World Player i pilota d'or? Com pot coordinar un grup desmotivat un entrenador que ha fet servir l'empatia fins al límit? Com ha d'estar un vestidor que es va dirigint cap al tomateo més que per als entrenaments? 6 partits de lliga i un màxim de 3 de Champions. Malament si la temporada vinent encara està per planificar. Mantinguem la base, potenciem els jugadors amb ganes, entrenem de debó i fitxem jugadors... la gana, la motivació duren el que duren (segons la mediocritat de la persona), aprofitem-ho i sobretot acceptem-ho perquè sinó després venen les decepcions.

Aigua que provoca guerres entre germans enlloc de donar vida per culpa d'aquells que es volen mantenir al poder i que no els interessa el benestar dels ciutadans. Canonades foradades, tecnologia que no s'aplica, diners malbaratats en decoració de despatxos, descoordinació, actuacions d'amagatotits... lamentable. I el pitjor és que la gent està enfadada i amb raó. Però no és Barcelona qui té la culpa, és la gent que no ha predit una situació com la que ens ha sorprés enguany. Gestió... paraula de moda però que no s'executa amb encert. Qui és més incompentent dintre dels que dirigeixen el país?

I més coses que queden per escriure: batoka'm 2.0, sortida familiar, projectes de futur, estiu... seguirem escrivint!

Petons i abraçades

Raül

2 comentarios:

Raquel dijo...

Felicitats per aquests 301 articles!!!!

Espero poder llegir-ne molts més....!

Petons,

Kel

Anónimo dijo...

Felicidades xavalote!
Eres un ultrafondista de los blogs
nos vemos pal manU