jueves, enero 04, 2007

Aix el nostre govern...

Ahir escoltant el Versió Original (programa de 16:00 a 19:00 conduït pel Toni Clapés i altament recomanable) sento que la nova preocupació de l'ajuntament de Barcelona són les creus de les farmàcies. Sembla que fan massa pampallugues o són molt grans. A més, es prohibirà que mostrin l'hora i la temperatura ambient...

Està clar que la ciutat de Barcelona està tan bé que s'han de fixar en això. Els joves tenen accessibilitat a pisos, no hi ha gent dormir al carrer, la gestió de la immigració ja no és un problema, l'aeroport funciona perfectament i no està subdimensionat ni tampoc els seus accessos, el transport públic és meravellós, la mobilitat per la ciutat gloriosa, la ciutadania se sent segura i no hi ha cap mena de corrupció...

Enlloc de centrar-se en futilitats poden treballar pel benestar de les persones que paguen els seus sous si us plau? Fer content tothom és impossible però centrar-se en coses realment importants és essencial. Als ciutadans ens arriba una sensació de pèrdua de temps per part dels polítics, ens treuen la sang, ens putegen i segueixen allà asseguts tocant-se els nassos. Ara venen les eleccions i per això el sr. Hereu apareix a la cursa de Sant Silvestre, inaugura ponts, es passeja pels barris... però les solucions estan arribant? El tema del Carmel està tancat? Com està la L9? S'ha solucionat el tema del AVE? Hi ha situacions de marginació al carrer? Què es fa amb els diners públics?

Algunes coses depenen del govern del "mudito" (com li diuen alguns companys de partit). No hi ha les grans declaracions de l'últim tripartit (Carod diu poc i l'amic Xoan només quan té marrons, que en té molts). Però no es fa gaire res. Les inversions pressupostades per a Catalunya per part de Fomento no s'han dut a terme (crec recordar que només un 23%), el ja comentat tema de l'AVE i de l'aeroport de Barcelona (coses que demostren que Espanya és un país altament centralista) no evoluciona, la inseguretat ciutadana cada cop és més alta (robatoris a diari a cases tant de luxe com de gent com tu i com jo)... ens tornem a trobar amb una xorrada com és limitar la velocitat al cinturó de Barcelona (del Masnou a Castelldefels) a 80 km/h per a reduir la contaminació. Totalment indignant. Això vol dir que no agafen un cotxe a les 7 del matí... si assoleixen els 80 km/h per entrar a Barcelona a qualsevol artèria o sortir-ne per la C-58 o la C-17 els donem un diploma.

I a les Espanyes igual. Segueix cuejant el tema del 11-M (no tot està clar), el robatori de les pistoles i l'últim atemptat d'ETA, la immigració i les tanques de Melilla, els punts, el Rajoy passejant-se per la T4 (què havia de fer més enllà de la foto i recollir vots com ja fa 3 anys que fa el PP), inversions en I+D+i, joves, subvencions que van a gent que no les necessita o terres que no es treballen, escàndols de corrupció... som un país de pandereta i no evolucionarem mai.

Moltes coses que no canviaran ni a Barcelona ni a Catalunya ni a Espanya per moltes eleccions que hi hagi.

Petons i abraçades

Raül

No hay comentarios: