jueves, diciembre 07, 2006

Soy un friki...

-- Libertango (Michel Camilo & Tomatito) --

El que havia de ser un dia de la Constitució de relax i per a recuperar hores de son es va transformar en un dia llarg i intens sense parar ni un moment. Partit + dinar compartit + minicompres + tarda megafreak!

Anem doncs cap a la tarda megafreak. Ens trobaríem d'inici a Casa del comandant Reno però l'aparició dels seus superiors va fer que traslladéssim la trobada a casa de'n Marc. Inicialment havíem de ser quatre però no estem sols en el món freak i vam acabar sent 9. El món freak a participar era una partida Warhammer.

Cadascú escollia un exèrcit mentre dues persones no paraven de pintar alts elfs que només estaven imprimats. Els exèrcits escollits eren: orcs, goblins, caos, humans, nans i elfs. Cadascun dels exèrcits tenia un objectiu concret (aniquilar, conquerir, obtenir...). Es van proporcionar 300 punts a cadascú i aquests havien de ser repartits entre les tropes. A notar que el meu limitat exèrcit feia que només tingués dos mags i arquers (0 cos a cos, 0 cavalls, 0 de tot).

La partida es va anar desenvolupant i els primers a caure van ser els meus elfs exterminat pels orcs de'n Marc. Els segons els humans de'n Reno (sota la mateixa mala sort als daus que jo). L'aliança Ricard-Toni (Caos i goblins) va ser demolidora i es van fer de seguida amb el factor sorpresa de la partida: un gegant. Els nans poca cosa podien fer davant dels successius atacs que rebien i la tripleta Noe-Aida-Pau va ser derrotada per consens general.

Aquesta va ser la segona partida on les forces malignes superaven àmpliament les del bé. A la primera (assalt del portal de Betlem) el Nadal havia estat aniquilat quan el nen Jesús va ser segrestat pels orcs.

Seguirem informant de les partides freaks que es realitzin.

Petons i abraçades

Raül

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Gaylfo

Anónimo dijo...

queremos los elfos de la noe!!!