viernes, octubre 06, 2006

Per sobre del bé i del mal

Sento per la ràdio, i no és la primera vegada, que hi ha una colla de rics que han travessat Espanya a tota velocitat en una cursa clandestina. Curiosament, l'únic lloc on els han parat els peus ha estat a casa nostra.

Un dels rics declara tranquilament a la TV que ha estat de marxa durant la nit i que encara va borratxo com per conduir. A més, explica que Espanya l'han creuada lentament: només a 220 km/h.

La guàrdia urbana els acompanya fins a la sortida de Barcelona. Un cop entren a les rondes comencen a accelerar i els han de tornar a parar. Quan surten a l'AP-7 arrenquen un altre cop. Els paren més endavant i els posen una multa d'uns 130 €. El paio en qüestió (diferent al borratxo) els paga d'entre els bitllets que porta a la butxaca (en duria uns 2000 a sobre). A un altre li posen una multa per portar un detector de radars però tant se'ls hi fot.

Tenir diners vol dir estar per sobre de la llei? En alguns països pagues multes segons la teva renda. Però feta la llei feta la trampa perquè la gent declararia menys ingressos per pagar menys encara.

A un altre dels personatges li pregunten si no respecta la vida dels altres conductors que van per la carretera. El rio contesta que el mateix que la seva pròpia. Què carai el mateix! tu juga't la vida on vulguis però deixa la resta que puguin portar la seva vida endavant havent de treballar mentre tu vius de rendes i gastes 100000 € com jo puc gastar-ne 5.

Com diu la Tura si volen còrrer que lloguin un circuit però és clar, és menys emocionant i no poden sentir-se tan poderosos demostrant que se salten les normes a cop de talonari.

Petons i abraçades

Raül

1 comentario:

Anónimo dijo...

Escoria. Esa gente son escoria. Con dinero, vale, pero nada más. Sólo escoria.
Espero haberme expresado con claridad.
Javi

Escoria. Pero, mucho.