martes, octubre 10, 2006

Paris

D'escàndol podria descriure la patejada que m'he fotut avui. Bé, primer una introducció... sóc a París perquè estic fent un curs per la feina. Porto des de diumenge a la nit i hi seré fins el divendres. Sí, exacte, dijous curro... és el que hi ha.

El fet és que avui he sortit a les 17:30. El curs el faig a prop de Notre-Dame (no, no he vist el geperut... cuñaaaaao!). He decidit anar al Louvre (per fora) i després arribar-me a l'arc de triomf. Tot molt xulo, de debò. És la quarta vegada que sóc a París però és un gust passejar pels seus carrers. Tot és un monument aquí (parlo dels edificis, eh!).

He estat fins les 21h que he arribat a l'hotel absolutament destrossat. L'hotel està situat al barri llatí i està ple de restaurants i sempre hi ha moviment. Això està bé perquè no haig de voltar gaire per sopar. Avui: paté + salmó + assortits de formatge. Ja que sóc sol almenys em cuido!

D'escàndol també és el que he hagut de pagar, de moment, per a tenir connexió a Internet. En els temps que corren i que s'aprofitin dels "guiris" d'aquesta forma és lamentable.

Coses curioses? Aquí unes quantes:

- La zona d'aparcament de pagament (blava, verda o taronja a ca nostra) val 2 € / hora i va de 9h del matí a 19h de la tarda ininterrompudament de dilluns a dissabte.
- Molt graciós ha estat que em paréssin no una, sino dues persones franceses per a preguntar per una adreça. Quan els he contestat un macarrònic: "Je ne parle pas français" no han pogut per menys que riure!
- Aquí encara existeix el desaparegut a Barcelona Virgin Megastore (aquell que estava on hi ha ara el Zara de Passeig de Gràcia - Gran Via).
- A tot arreu fan crêpes i gaufres
- Els parcs tanquen a les 19h en aquesta època i alguns a les 17h30 a partir del mes que ve!!!
- Dinen sobre les 12h30 i sopen cap a les 20h (són bojos aquests gals!)

Seguirem informant... fa olor com a ... no sé quelcom familiar... pot ser alguna cosa relacionada amb la Champions League de l'any passat?

Petons i abraçades

Raül

1 comentario:

Unknown dijo...

Ei, me alegro de que lo estas pasando bien por Paris!
Me ha hecho gracias lo de que te pregunten por una calle en frances... A mi aquí en Munich ya me han parado n veces para preguntarme, que se yo, y desde hace poco consigo decirles algo así como "Ij espreje kaine doich", hasta ahora habia dicho cosas tan fantáticas como "Ai dont spreje doich" o simplemente "Ai dont spreje". Que bonitas las combonaciones de lenguas... jejejeje
Cuidate mucho! Un abrazo fuerte!