miércoles, mayo 18, 2005

Los Auténticos Decadentes 37 - Chufleteros 45

A simple vista podríem dir que res ha canviat respecte altres partits. Perdem i no passem de 50 punts (40 en aquest cas). Però els cronistes més hàbils saben com fer que un resultat advers no sembli tan dolent... vaig a intentar-ho...

20:10 h Rebo una trucada del Jordi histèric: només hi ha 3 jugadors a la pista. Queden 5 minuts i només serem 5 (en Renus arribaria tard). En Jordi em pregunta si conec a algú que ens pugui venir a ajudar (Shaq està lesionat i Saras no arribaria a temps...)

Quan arribo el partit ja ha començat i estem guanyant (4 a 2 o algo així tampoc us penseu que...). La defensa funciona bé (en format zona en caixa). Entro a jugar coincidint amb un temps mort. El partit serà mooooolt llarg. Val a dir que els altres no eren precisament els Phoenix Suns. Arribem a perdre de 12 degut al cansament acumulat però juguem prou bé ("Jugamos como nunca y perdimos como siempre"). La defensa funciona però els errors en el nostre llançament (em remeto a la secció highlights) i un parell de triples que fiquen fan que al final perdem de 8 punts tot i que sentim que podríem haver guanyat).

I ara, com no, la secció highlights. Les millors jugades? No, ben be. Els mates més espectaculars? home.... diríem que serien les jugades més curioses:

1.- Rècord del món de llançaments en menys temps: Raül llança i falla i comença a comptar el temps! Reno agafa rebot i llança al tauler, torna a agafar i a llançar a tauler i així fins a 4 cops! No vam encistellar.
2.- Diversos tirs sota tauler sols i errats (Jordi, Raül, Marc i Carlos). Es comenta que era per a fotre el company que t'ha passat la bola i no vols que sumi una assistència al nostre supermanager particular.
3.- Xoc de trens: Raül roba una bola i sembla que comença un contraatac quan veu quelcom taronja que se li apropa i col·lisiona transformant tota l'energia potencial en energia cinètica en un xoc tremendo (vaig fer una tombarella enrera i tot!). Exigeixo a l'àrbitre que xiuli falta del Jordi perquè quina llesca!
4.- Avui no he berenat (Jordi): queden pocs segons per acabar el quart. Marc i Raül poden rebre la bola però el base agafa la bola i fa un coast to coast per a cascar-se el triple ell davant l'estorament dels companys... i el tio se'n riu confirmant que ho ha fet conscientment!
5.- En Marc ja no bota: diversos tirs de'n Marc sense botar prèviament. Vam veure com se li queia la llagrimeta quan va ficar un llançament amb aquesta nova tècnica.

I finalment aquelles coses que han millorat en aquest partit (encara que semblin increïbles):

a) En Reno no és expulsat per 5 faltes
b) Percentatge superior al 60% en llançaments lliures
c) En Jordi no va rebre cap tècnica
d) No va haver escenes poc decoroses al final del partit

Us emplaçem al proper partit el dia 26 de maig a les 20:15h contra Tubo del gas.

No hay comentarios: