lunes, octubre 06, 2008

Grums!

-- Unforgiven (Metallica) --

Divendres passat va arrencar el curs 08-09 a Ajmacor Immaculada. Enguany sóc animadors dels de 3r i 4t de primària... Grumets!

Mai havia estat amb nens tan petits (com a molt havia estat a Mà Oberta, 1r i 2n d'ESO). El Centre d'Interés (fil conductor) és el circ i els 4 animadors (Pau-Frusti, Anna-Tacirupeca, Gemma-Tida, Raül-Çutoff) estàvem hipermotivats.

El primer dia està ple d'incerteses (números, si els agradarà i s'ho passaran bé...) i una mica de nervis però el resultat ha estat ben positiu! Ens vam aplegar uns 20 grumets il·lusionats per l'entrada al circ i la decoració que havíem fet de la classe. A més, tots 4 anàvem disfressats, maquillats i demés!

Els jocs van molar i el moment de compartir també! Molts noms a aprendre i coses a acoblar però pinta molt rebé! Gràcies als 3 companys i Grumets continua divendres vinent amb més sorpreses i potser alguna foto per penjar!

Petons i abraçades

Çutoff

2 comentarios:

Pau dijo...

Serà tot un desafiament, però em sé d'un grumet que ens passarà la mà per la cara fent acrobàcies.

X...

Helena dijo...

Rauuul!!!!!
Ke guai!! Jo ja tinc ganes de començar!! Dijous fem el llençament, aver ke tal va!
Vaig parlar amb la Gemma (ke fa piscines al cole de Sants amb mi) i em va explicar ke vas acabar amb tots els grumis a sobre jaja
Aiixx.. Ja veuras ke Grumets enamora! ;)

Ens veiem d'aki poket
Un petó