martes, octubre 21, 2008

Sensacions

-- La primavera trompetera (Los delincuentes) --


A mesura que avancen els dies vas tenint sensacions peculiars i noves. No són positives ni negatives, simplement evolucions. Parlo d'evolucions en el rol a desenvolupar en l'entorn en què em moc. En alguns casos perds contactes amb persones o el contacte que tenies canvia. No és manca d'això o d'allò sinó que és producte de cadascú com viu la seva vida, com se sent més a gust o simplement els punts de connexió que es van guanyant o perdent. Sap greu? Doncs no ho acabo de saber realment... Potser m'agradaria tenir més contacte amb alguns però m'agrada saber que tinc contacte. En d'altres casos,Tpodria ser que veus que la gent creix i t'alegra veure que aquell que creixia a través de tu ara creix al teu costat. Probablement, això no s'entén gaire però... què hi farem, és un lloc d'expressió aquest, oi?:p

En un altre ordre de coses... tenim la famosa crisi interplanetària. Les coses estan fotudes, sí. I ho estan per cagades vàries probablement (que si subprime que si tal). El que subleva és que els bancs necessitin ajuda ... cosa ben curiosa (sembla que a Espanya de moment no) i ho pagui l'Estat. Després està la psicosi "corralitera" i gent canviant diners de lloc. I finalment la vergonya de les empreses que aprofiten la situació per a dir que han de produir menys i per tant fotre fora gent (Nissan, Pirelli...). La vergonya és quan no presenten pèrdues sino menys beneficis... quant tot va de cara apa a embutxacar-se beneficis, quan la situació es complica tots fora... res de tirar de caixa.

Tornant a l'ajuda de l'Estat... hi ha molta gent que encara no ha cobrat pensions, ajudes per a fills i demés... a què estem jugant?

I ja no parlem de les noves restriccions de velocitat al voltant de la ciutat de Barcelona (volen posar límits de 60-70) i en zones de la ciutat (a 30)... el que dèiem de la mediocritat de la classe política. No en tenen ni idea i es pensen que a més som burros... el pitjor és que potser sí és així.

Petons i abraçades

Raül

1 comentario:

Reno dijo...

jo estic d'acord amb la zona 30 a tots els carrers secundaris de la ciutat. S'evitarien morts.