viernes, septiembre 07, 2007

Menorca'm!

-- Eat the rich (Aerosmith) --

Primera crònica de l'estiu (i en seran mínim 3)... viatge a Menorca! Els previs eran espectaculars... cales, descans i caldereta assegurada! El transport en sí bastant lamentable (fax enviat a Balearia queixant-me... propera publicació). Quina millor rebuda que Aida i Irina amb un somriure i un ford Ka immens (su) on la meva motxilla ja ocupava tot el maleter. Després de visitar de forma accidental Maó ens dirigim cap al càmping que es troba proper a Ferreries. Jo condueixo un C3 amb motor 1100 benzina amb uns 60 CV... però ja serveix.

El càmping molt xulo. Plantem la nostra T4.1 XL (immensa) i ens adonem que per segon any consecutiu tindrà dues nits de glòria perquè el següent càmping ja té tendes muntades (balanç de la tenda => cost per nit 25€... esperem amortitzar-la! :p). A la tarda primera platja... ca la mitjana està tancada de la gentada que hi ha així que anem a la turística Cala Galdana amb un hotel gegantí a primera línea de mar... és igual Menorca'm ja ha arrencat. A partir d'aquí tot tipus de platges i sopars amb fogonet o barbacoa!!! Macarella amb excursió "a nado" fins a Macarelleta i Raül posant-se crema a l'esquena (marca de dits a l'esquena...), Ciutadella pel matí per comprar abarques (Pau i Raül fent xerinola), Fornells amb torre i sopar que necessitarà de paràgraf a part, la muntanya de Toro, visita a Es Mercadal amb compra de formatge (acabarà devorat per les formigues menorquines), Alaior i la seva festa de cavalls ("quién fuera caballo" y 10 caballos vale pero 60!! Pomada i "jo abans era guai" amb els tomateos en un banc qualsevol i la sobada que em faig camí del càmping amb riures per part de Blanca i Noe durant tota la setmana "y lo que queda"), les cares de Pau als companys del segon càmping, l'alegria d'Irina amb els termes nino, caldereta i "estàs morena", les frases cèlebres (irreproduibles) i riures de l'Aida, Benibèquer, el pollastre demanat per la Blanca, la pasta napolitana "solís", la tovallola del Kukuxumusu de l'Aida... moltíssimes coses però sobretot tornar moreno i relaxat. Us estimo molt a tots, m'ho vaig passar genial!!!!

Fornells 16h. Queden 4 hores per anar a sopar al restaurant Es Cranc. La caldereta de marisc està a l'horitzó i decidim fer compte enrera cada hora i després cada quart d'hora. Hem vist la piscina de llagostes i pensem que quan tinguem diners ens fotrem una sencera cadascú. La visita pels voltants fa més senzilla l'espera. Projectem llogar una casa en el futur allà o sinó comprar-la. Fotos freaks, llançament de pedres al mar, visió de com una noia "bolca" en la seva bici, crits diversos, riures, bromes... l'hora arriba, esperem a la porta i ens deixen entrar. Caldereta, claro... y pollo! Ens posem els pitets (benaurats a cadascuna de les cases i la llegenda diu que algú el té penjat a la paret). Arriba ella, tota ella... una cassola immensa que donarà per repetir tres cops de suquet i marisc (boques, llagostins, musclos...). Els més ràpids no mengen més, abans que res som cavallers (però per poc). Ha estat espectacular i la tornada a 30 km/h no té fi (lliure de suc... acelerar, embrague y sube de marcha!!).

Deixem per la crònica boca a boca els viatges en vaixell, les platges que no he anomenat, les fotos, les amanides de pasta amb tonyina i tomàquet (carbohidratos), la manca de verdura, l'amanida de cigrons al vaixell de tornada, el UNO, l'honestedat en tornar els cotxes (lleno, por favor), el segon càmping (inexpressable) amb les cadires a la piscina l'última nit (no per culpa nostra) i també la rebuda en arribar al port de Barcelona i el sopar del següent dia a ca nostra (croquetes, truita, amanida de cranc, ous farcits, entrepans de philadelphia amb nous... i sense pizza Tarradellas... què currat).

La crònica és curta però ho seria tot i que l'expliqués tota (més de 10 pàgines segur que ocuparia)

Següent parada... curset de Directors!

Petons i abraçades

Raül

1 comentario:

Anónimo dijo...

Haurien d'adjuntar-se al paràgraf de la caldereta els impulsos homicides despertats en Blanca per la nostra dèria sibarita.
Bojojojojo!
Aida malalta.
Balearia de merda.
Raül = popular.
L'arcàngel està sota vigilància.
Abarques mereixen la mort.
Companys de càmping tenen vida apassionant.
Monitors transvestits gairebé reben una òstia a mà oberta teva.
Guanyes concurs de càrrega d'objectes inútils amb dues botes del mateix peu.
I més...
Va merèixer la pena.
Pau