lunes, septiembre 10, 2007

Dires!

-- Casandra (Ismael Serrano) --

Després de tornar de Menorca ens prenem un dia de "descans" per a rentar roba, comprar algunes cosetes i preparar un sopar post-Menorca per compartir les fotos (ja explicat en el post anterior). Es creen alguns Miis més (Jordi, Aida que s'afegeixen a Eva i Didi) i tenim la primera convidada a dormir del pis... que diu que a més ha dormit bé!

El curs de directors comença amb un viatge ple de motxilles (les nostres més les de Maite, Reno i Uri que havien anat en bici) cap a Llinars amb una pluja espectacular. Les sensacions flatoses inicials no van tenir res a veure amb la realitat. Ens planten un horari amb 10 hores de classe per dia: Pedagogia, Espiritualitat, Perfil del Director, tutories, avaluacions..... moltíssima feina per endavant però amb una forma de fer espectacular.

La sorpresa són 3 companys andorrans (bé de Colòmbia i València però vivint a La Seu /Andorra) i la presència del gran Perico. Les classes comencen amb experiències fortes dificil de transmetre aquí però que uneixen molt el grup. Aprens coses de la persona i no tant conceptes genèrics... això fa créixer. El meu full de tasques pendents es va omplint a mesura que avancen els dies... uffff quina feinada ens espera!

La sortida de grup és fallida en la concepció original. Comencem amb ganes de fer una mica de camí però acabem a Bigues despertant la Cris acabada de tornar de Paraguai. Anem a St Miquel del Fai i plou, anem a Granollers (via una benzinera amb mapa cutre) però està tot tancat i acabem al Mataró Park a dinar fora del Pans el picnic (tot... sopar inclós) i unes braves. A la tarda Bowling on Reno guanya però seguit de prop per Toni, Jordi i jo mateix.

A la tarda anem cap a Lliça de Vall (àlies Lliqui de Val) i comencem a preparar l'avaluació de l'excursió per als monis. A la nit sopar a Can Traver... impressionant. Pau flipa amb l'allioli.

L'avaluació va ser tot un èxit. Noe i Ivette disfressades d'astròlogues/bruixes. Els doctors Joan Pau i Jordi. Els ballarins de Tango Maite i Pau (amb show a l'hora de dinar inclós), Raül d'Andrés Montés i Reno de basquetbolista (mate inclós i explosió d'un fluorescent), Uri de fotògraf, Toni (ufff!) de "ñapas", Perico de justicia, Ricard i Anama de... aix quina memòria la meva!!!! Tot un èxit però sobretot freak...

Tot el curs va anar genial i vam treballar molt. Menció especial per la vetllada que va començar la nit anterior de l'última on fèiem de grangers que portaven una granja on els animals més grans (els professors) es portaven a l'escorxador i els altres havien d'escollir l'espècie dominant (porcs, gallines, conills, cavalls, vaques o ànecs). Matí següent a les 6:30 a.m. amunt i els monis a les 7 a.m. al ritme d'Opá... algun que altre cabrejat però tot el dia espectacular... a la nit actuacions de tots i fi de festa amb Batuca dels profes disfressats d'animals cuinats, batucada preparada el dia anterior (Aida, Jose, Perico, Anama, Ricard, Neus, Noe, Ivette, Xavi, Maite, Uri i jo) i música portada pel DJ Ricky

Experiència altament recomanable, de debó. Vam aprendre com dirigir, vam aprendre sobre els altres i sobre nosaltres... intentar tenir mirades diferents i treballar sempre des del cor.

Petons i abraçades

Raül

1 comentario:

Anónimo dijo...

Una experiencia... genial! Por momentos dura, cansada,... pero por encima de todo una experiencia gratificante y cogida con mucha ilusión.
Además... con los directores que éramos, era imposible no disfrutar de estos 12 días en nuestra querida 2ª o 3ª casa de Llinars.
12 días para aprender y crecer... y con personas a las que quieres... qué más se podría haber pedido? (a parte de suprimir la legislación... jajaja)

Un besote!!!!

Maite