lunes, julio 02, 2007

Una altra cosa...

-- Para que tú no llores (Antonio Carmona y Alejandro Sanz) --

... quin mes Juny... molta feina a totes bandes. Ja se sap, arriben els campaments i amb ells un petrecol de coses a fer... als qui no hi heu participat mai no arribeu a imaginar la quantitat de feina que porta.

He tingut una ballada a Montserrat (crònica aviat), un casament, un comiat de solter, un virus estomacal (2 vegades), un viatge a París, un viatge a Saragossa, un viatge a València, 2 exàmens a la UOC (això implica estudiar...), preparació de campaments, de camps de treball... en fi un munt d'experiències que ha implicat compartir molt amb molta gent, això vol dir enriquir-se molt com a persona.

No us penseu que el Juliol i l'Agost seran menys intensos!

Per començar parlaré una miqueta (millor que sigui així) del comiat de solters d'aquest cap de setmana. La Ruth i el Manu es casen dissabte vinent i aquest cap de setmana passat vam fer el comiat. Matí en comú a la platja de Calella fent xurro i jocs de preguntes amb respostes sorprenents (i que portaran cua!!!).

El dinar va ser amenitzat per atrezzo peculiar acord a l'ocasió. A l'hora dels cafés el nuvi va ser segrestat i portat cap a Badalona on va ser disfressat (no publicarem fotos de moment, mai se sap quan es poden fer servir ;)). Un partit de bàsquet impossible (10 contra 1) on quan perdia penalitzava. Seguidament carrer del mar a vendre coses inverosímils tot acabant al McDonald's demanant una gorra per robar clientela al Burger King... ho vam aconseguir!!! Un petit descans i a sopar!

Sopar espectacular! Quins embotits, carn, patates... tot brutal i seguidament la ruta típica badalonenca (almenys si vas amb aquesta gent ;)). Pichichi (quina fauna! A destacar un home d'uns 60 anys... únic i irrepetible). Jo em vaig retarar en sortir però no podia faltar el clàssic... la carpa!!!!!

Gràcies Ruth i gràcies Manu... dissabte ens ho passarem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bé :D

Petons i abraçades

Raül

No hay comentarios: