lunes, mayo 08, 2006

Comiat de solter (II)

La idea era tornar a quedar a les 17:30 a Plaça Catalunya. Quedava més o menys una hora i calia dinar i descansar mínimament. Així ho vam fer. Ens vam trobar a Marc, Toni, Pau i el gorro de mexicà (de gran que és és un personatge més). Tots plegats cap allà! Malgrat haver de fer un pit stop al Corte Inglés vam poder començar la tarda vestint-nos amb un barret rosa a topos grocs i una armilla reflectant, a més de lligar-nos plegats.

Calia agafar el 24 i el destí era incert. Ens acompanyaven també en Jordi i la Xell. Al cap de 10 minuts ens tapen els ulls fins arribar al lloc que era el Parc Güell!!! Anàvem a jugar al Trivial Pursuit explicat pel Fran. El primer era trobar el dau i ens va sorprendre veure a la zona de sorra 4 personatges vestits amb volquers i xiulant i fent xivarri... més tard ho entendríem! Vam fer dos equips capitanejats per la Noe i per mi. Calia, però, diferenciar-nos de la resta del grup i ens van disfressar (veure foto). Així havíem de fer tota la gincana que consistia en:

- Esbart: desfer les cintes del ball i contestar algunes preguntes (jo no en vaig saber cap sense pista) => Xell, Núr, Iris, Jordi, Mari Munt
- Fotos: endevinar en fotos de nens petits qui eren d'entre els que estaven a la gincana => Mavi i Marcos
- Espectacle: calia aconseguir 3 € cantant i fent anar el Diavolo => Jordi V i Uri
- Sumo d'humor amarillo: guanyar 2 de 3 lluites contra Carles, Pau i Marc (Toni estava amb mal de coll) que anaven vestits amb volquers... tremendo
- Enigmes: pos eso => David i Laia
- Cançons: a partir d'una paraula calia cantar una cançó => Pablo, Clara, Marta i Cris

Però hi havia molta més gent i sobretot ens vam adonar en finalitzar el joc. L'Àlex ens va portar fora del lloc central i en baixar vam descobrir tot de gent amb les mans amagades. S'havia de dir un nom i aquest llençava un globus o feia un petó a l'altre. Molts globus i un únic petó. Qui rebia el petó guanyava i jo vaig perdre amb la que em va caure la del pulpo...

Següent pas... sopar!!! El nostre va ser un sopar de nois claríssimament. Només dir que va mancar únicament futbol... el que va passar a dins queda entre nosaltres... res no ètic ni similar... que noooooo. Només destacar que entre tots vam decidir que el guanyador va ser en Jordi de l'esbart => momento FANTA.

I per a acabar... festa a la Fira!!! Salts, crits, gent mantejada, propostes poc decoroses, molta malaltia, bogeria, YMCA, moment tarima, shots de grosella amb lima, petons, abraçades, alegria, somriures, suor, mal de peus i de cames, tothom parlant amb tothom, festa, música... en fi una gran nit en què vam tancar la discoteca. Al final no èrem gaires però en total havíem estat molts...

Gràcies, gràcies, gràcies (als que vau venir i als que no vau poder). No han sortit tots els noms però gràcies de debó. Ens vau fer tremendament feliços: la presència, l'esforç, l'alegria i la il·lusió... l'articles no defineix ni un 0,5% tot el que va passar. No em refereixo a fets sino a sentiments.

Espectacular.... quién es el siguiente?

Petons i abraçades

Raül

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Explicitem:

Te metería una naranja en la boca y te chuparía el (...) hasta que saliera Fanta.

Per un món més acomiadat

Jordi dijo...

Hip, hip, hurrai!!!!!!!
Si voleu estalviar en Fanta, només cal que porteu taronjes a la boda!!!
Gràcies Fanta man

Jordi

Anónimo dijo...

Tot i estar cansat de tot el dia, a més sabent que el dia a netrior no et trobaves gaire bé ( m'ho a dit un ocellet), la teva cara desprenia felicitat!!!!
Una abraçada gegant!!!

LoRe
Pd: el gran dia ja és més aprop!!;)

Anónimo dijo...

Ostras!!!!como dice Raül, cualquier palabra se queda corta para la vorágine de sentimientos que vivimos!!!!!
Gracias 1000gracias a todos!!!A los más esperados y a los + inesperados(carlos, cha, galli,...)!!!!Destaparme los ojos y ver a Ruth, manu, roger, carles, marta, javi, jordi A, Toni marc, pau, jordiv,irina, aida, els de l'esbart, las 4 locas q me vinieron a buscar a la optica, a Pablo, volver a destaparme los ojos y esta vez ver a estos más a Fran, Linu, Laia, David irene, eva, Mavi, marcos, miriam,Eric, uri, Cris, MariMunt, Carles, Alex, cha, Galli, mi hermano, Alex,lara..y volver a destaparlos en el restaurante y además oir la voz de Mireia, ver a Isa(aun estando malita), a meri, lauri y sarita, a ninin, claudia y M.Angels, a Fanny y el mens de Pili y a eva, Eva!!!!!!!!!!!, como te lo curraste, y atodos los demás por ayudarla en todo y estar al 100%.y más tarde saber también q estaban Carlos y Pepan!!!Gracias, por disfrutar de ese maravillosodia con noisotros. A todos, por vuestros esfuerzos a pesar de estar cansadísimos!!recuerdo cada una de las miradas q cruce con vosotros, de las sonrisas, de las palabras, de las canciones, de los bailes, de los besos y abrazos!!Me hicisteis vibrar, pero lo mejor de todo es que que vosotros también vibrabais!!!!Y ahora nos queda el 27!!!y toda una vida por delante.
Os quiero muchisimo a todos a todos!!!a todos!!!!
Veros allí reunidos fue increible y ver como se creaba un clima de confianza i germanor, increible!!!y a todos los q no pudisteis estar os eche de menos!!!!!
un besazo!!!
noe

Anónimo dijo...

Més enllà de l'amor infinit que sento pels dos feliços compromesos, volia afegir més floretes, cortesia d'Ortega i Pacheco.

-Eso son andares y lo demás es joder el suelo.
-Eso sí que es carne y no lo que mi madre le echa al cocido.
-Estás tan buena que te comería y me cosería el culo para no cagarte.
-Ante tí me quitaría el gorro para hocicar en tu poto(...).
-Me gustaría ser baldosa para verte esa cosa.

Jordi = malalt

Anónimo dijo...

Hola niño!
Pues aquí, descubriendo tu blog y recordando aquel gran día...
Sólo deciros que os quiero un montón a los dos y que nunca olvidaré aquel niño de 14 años un poco borde (jejejeje, fue mi pensamiento aquel día!!!!). El tiempo pasa, pero es maravilloso que pase cerca de personas como vosotros!
Nos vemos el 27!
Mil besos por adelantado:
Ruth