jueves, junio 23, 2005

Qui és l'Església?

Avui quan anava amb el cotxe escoltant la ràdio he escoltat les següents paraules pronunciades per un representat de l'Església on venia a dir que l'homosexualitat és una inclinació objetiva desviada o quelcom similar. A part de dir altres bajanades com que l'Evangeli va en contra d'això... ah! i això és el que pensa l'Església...

La meva pregunta és: qui és l'Església? Són els 4 religiosos estancats en una època passada? Si aquesta Església no evoluciona i no s'apropa a la realitat es quedaran sols. Només cal veure les celebracions tradicionals... què hi ha 5 persones? I a més totes ben majors d'edat... On és l'Església dels Joves? Aquella Església amb força per a canviar el món?

Com es pot tenir la barra d'encapçalar una manifestació per "la unidad de la familia" i no manifestar-se en contra de la guerra? Quins són els interessos que s'amaguen en això? Només cal pensar una mica. Així intenten recuperar part del poder perdut amb el canvi de govern... A més la unitat de la familia com es pot definir? Si una persona és maltractadora tampoc està capacitada per a tenir fills i educar-los en la igualtat i en l'amor?

Finalment, explicar als representants d'aquesta Església que l'Evangeli emana en totes les seves pàgines Amor. Ens hem de basar en això! Jesús estimava tothom, ajudava tothom i estava al costat de tothom, sobretot dels més desgraciats... està una miqueta lluny de l'Església de Roma, no?

En fi, fixem-nos en l'Església de la revolució, del canvi, de la lluita i no en la conservadora, estancada i poderosa. Jesús és a Àfrica lluitant contra la SIDA, a Sud-Amèrica lluitant contra la pobresa, a Nord-Amèrica lluitant contra el poder dels diners, a Europa lluitant contra l'egoisme, a Àsia lluitant per la defensa dels drets humans i a Oceània lluitant per la igualtat dels homes i les dones... i l'Església on és?

Tornem a les comunitats de base, tornem amb Jesús... com va exposar el G. TT siguem Ateus Cristians!!!! AXAF!!!!

Petons i abraçades

Raül

No hay comentarios: