jueves, junio 23, 2005

Victòria!!!!

Se'm cau la llagrimeta... finalment hem guanyat un partit en aquest segon torneig de la temporada!

En les hores prèvies hi havia incertesa perquè teníem moltes baixes. Vam haver de fitxar fins i tot un extracomunitari (Àngel el Iugoslau que en algun moment va passar a ser Macedoni.... segons paraules del capità!!!). Feia molta xafogor però hi havia ganes! Fins i tot vam estar fent tirs abans de començar el partit durant més de 20 minuts! L'ansietat era tan gran que vam jugar un 21 que va guanyar el Pako... arribant a 31!

Suposo que friseu per conéixer els detalls del partit. No té gaire història el tema... El Marc i el Pako van comandar la victòria per 51 a 36 ficant punts de gran qualitat... bé de qualitat jejejej (com explicar un triple a tauler!).

Altres jugades de qualitat? Tres triples seguits de Raül i Àngel, punts amb moviment de cesto, taps de'n Pako i portes enrera de'n Marc. Com veieu la qualitat del joc va pujant en el nostre equip.

Acabem la temporada la setmana vinent. Dimarts és la cita a les 20:15, vindreu? Aconseguirem mantenir la ratxa? Són preguntes que resoldrem dintre de pocs dies!!!

Ah! Per cert, hi ha un petit secret per a la victòria...l'altre equip no es va presentar i vam acabar fent un 2 contra 2.... no he mentit en cap moment!

Petons i abraçades

Raül

No hay comentarios: