miércoles, junio 15, 2005

Los Auténticos Decadentes 36 - Colt Telecom 52

Un partit menys per acabar la temporada i no hem aconseguit ni guanyar ni arribar a 50 punts!!!! La situació comença a ser preocupant.

Vam començar el partit 4.25 perquè l'Èric tenia mobilitat molt reduïda degut a una erupció cutània a l'esquena. Seguidament van arribar l'Albert, l'Uri i quan quedaven 5 minuts per a acabar el partit el Jordi!!!!!

També podríem comentar que a nosaltres ens van xiular unes 20 faltes i a l'altre equip només 5! Destacar que en Pako va ser expulsat per 6 faltes (tot i que no juguem a la NBA) i després a l'acta només n'hi havia 3 d'apuntades!!!!

L'àrbitre va ser lamentable... les nostres queixes anaven creixent fins que va dir que el proper que digués alguna cosa se n'anava al carrer. Seguidament va complir la seva promesa expulsant el Pako malgrat no havia dit res (i només hi havia 3 faltes apuntades).

A destacar un 3 de 3 en triples de l'Uri i crec que no vam llançar cap tir lliure (por qué será?). Un partit més aviat per a oblidar però que vam finalitzar amb un 3 x 3 nostre i unes escenes amb barra americana a la dutxa.

La setmana que ve més!!!!

Fins aviat!

Raül

No hay comentarios: