viernes, junio 17, 2005

Batman Begins

Ei gent!

Ahir vaig anar de preestrena a veure Batman Begins gràcies a Amena!!! Un altre dia parlarem de les mentides de les operadores (que si Amena no té cobertura total, que si 3G, que si videollamada)...

Amb Batman Begins s'ha recuperat l'esperit del Batman original. Començant per l'actor: Christian Bale. Torna a ser un actor creïble igual que ho va ser Michael Keaton a les dues primeres. En canvi Val Kilmer i George Clooney... com dir-vos-ho.... como que no!

L'argument està prou bé i parla dels inicis de Batman (seria una altra famosa preqüela... ara que estan tant de moda!!!!) o del seu alter ego Bruce Wayne. Per què es transforma en Batman, com?, què passa amb Gotham City?

Sempre he estat fant d'aquest comic... en el fons és una persona de carn i ossos sense cap poder sobrenatural... bé sí que en té un... té molts i molts diners que gasta en diversos ginys i amb prou temps com per a salvar el món. Però això li causa conflictes interns igual que Spiderman... un altre dels superherois que m'agraden!!!

Parlant del personatge introduiré un altre tema a tractar. Bruce Wayne és un tio ric, guapo, molt fibrat, sensible i a sobre just i un superheroi... nois contra això no es pot lluitar... no tenim res a fer.

Total, que us recomano anar-la a veure, a mi em va agradar però si a vosaltres no no me'n faig responsable!!!

Petons i abraçades

Raül

1 comentario:

Anónimo dijo...

Yo aconsejo quemar todos los comics que tengáis de batman, spiderman y demás frikadas acabadas en man. He dicho
Amelí