miércoles, junio 08, 2005

Piscolabis

Hola!

Avui parlarem dels piscolabis. És un dels llocs on es destapen els instints primaris humans... Per a aquells que no conegueu aquesta experiència, un piscolabis es podria definir com menjar GRATIS (característica essencial) després d'algun acte públic o privat. La qualitat del menjar és molt variable. Podríem establir les següents categories:

- Piscolabis cutre: patates xip, cacahuets, olives i beguda (cola glub's, cava semi-sec Rondel)
- Piscolabis mig-normal: introdueix algun canapé i les begudes són de més qualitat
- Piscolabis enhanced: no hi ha res del primer piscolabis i afegeix entrepans, alguna cosa d'embotit, carn, fideuá... les begudes també són de qualitat (caves brut nature i demés).

De totes maneres, el comportament dels assistents als diferents piscolabis sol ser equivalent. I això és degut a què hi ha un detall comú a tots ells: la gratuïtat.

Un cop es dona el tret de sortida (sol ser un acabament de verborrea política, comercial o similar) es pot veure una quantitat ingent de persones que es llancen a les taules on se serveix el menjar i/o la beguda. És important fer un testeig ràpid per a saber què és millor i què és pitjor per a descartar el que no ens agrada i poder-nos centrar en allò més saborós i que ens satisfà més.

Hi ha una raça de professionals del piscolabis que aquest pas previ no el realitzen. A més saben regular-se per arribar a la part de postres (en cas de piscolabis mig-normal i enhanced). Els no professionals se centren en cebar-se tot el possible ja que recordem que és GRATIS.

Existeix una altra raça (habitualment d'avançada edat) que sembla que tinc doble pap i més de dos braços. Són capaços d'estar menjant, tenir les dues mans plenes de coses i a la vegada anar emmagatzemant menjar a les bosses de mà.

Finalment, hi ha els desinteressats que solen enviar els nens petits a buscar-los coses. D'aquesta manera es posen com a porcs igualment però no queden tan ordinaris. Total, dels nens petits ningú dirà res... és que no tenen coneixement, pobrets.

En fi, un altre submón analitzat en aquest espai.

Fins aviat!

Raül

No hay comentarios: