lunes, enero 28, 2008

Molta feina i poques ganes de fer-la...

-- Papeles mojados (Chambao) --

Del curs de la setmana passada se m'acumula la feina, no només la que es deriva del curs (professional) sino també personal. Ara bé, em costa arrencar... però s'ha de fer, oi? El cap de setmana ha servit per desconnectar una mica i avançar en El Internado i la 4a temporada de Mujeres Deseseperadas. L'assaig de batucada va reafirmar la nova cançó i l'actuació per al dissabte amb la gent d'Ajmacor Sants-Les Corts.

S'apropa la Pasqua i amb ella una nova tasca fora de liturgia i dintre de l'organització/gestió dels grups. El Febrer ens porta a Barcelona el 3GSM que espero visitar així com dos/tres viatges (un altre a Madrid i un probable a València i/o Saragossa).

I aquesta setmana ja hem de decidir què farem a l'estiu (sempre que les circumstàncies ens ho permetin). D'altra banda, espero poder anar al cinema i a sopar aquesta setmana. Hi ha diverses opcions: En el Valle de Elah, Los Crímenes de Oxford i American Gangster. El dia 15 estrenen la nova de Tim Burton/Johnny Depp: Sweeny Todd.

Avui també veurem si La Taronja Rocket es queda en la Lliga 1a o ens enfonsem en la de "cojos y mancos". Cal guanyar i ho assegurarem.

I per acabar una senzilla reflexió que va voltant pel cap: "Cal arribar a un compromís entre donar i rebre... és donant que rebrem però necessitem rebre per poder donar". On està el punt ideal?

Petons i abraçades

Raül

No hay comentarios: